ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ COVID-19

Λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές και τις εξελίξεις που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω του ιού της κορώνας (Covid-19), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ακολουθούμε τα πρωτόκολλα υγείας και ότι τα δωμάτιά μας έχουν ελεχθεί από το Υπουργείο Τουριστών με το σημάδι «Υγεία πρώτα».

Πρωτόκολλο υγείας:

֎ Τα κοινά έπιπλα στους χώρους υποδοχής έχουν την απαιτούμενη απόσταση μεταξύ τους.

֎ Η ρεσεψιόν παρέχει αντισηπτικό προϊόν, μάσκες μιας χρήσης και γάντια.

֎ Οι κοινόχρηστοι χώροι του κτιρίου απολυμαίνονται σε τακτική βάση, ειδικά τα αντικείμενα υψηλού κινδύνου (ρεσεψιόν, ντουλάπια, χειρολαβές θυρών, κουμπιά ανελκυστήρα κ.λπ.).

֎ Οι κοινόχρηστοι χώροι και τα δωμάτια με εσωτερική θέα έχουν φυσικό εξαερισμό.

֎ Τα κλειδιά της κάρτας απολυμαίνονται πάντα  μετά το check-out και πριν από το check-in.

֎ Προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή απολύμανση και εξαερισμός του δωματίου, ο χρόνος check-in τροποποιείται στις 15:00 και το check out στις 11:00.

֎ Διατήρηση προσωπικών αρχείων με στοιχεία επικοινωνίας ανά επισκέπτη (μόνο για την προστασία της δημόσιας υγείας) σύμφωνα με τις οδηγίες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Η ρεσεψιόν παρέχει ιατρικό κουτί και πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις υγείας στην περιοχή.

֎ Συνεργασία με ιατρικό κέντρο, κοντά στο ξενοδοχείο.

Οι κοινωνικές αποστάσεις τουλάχιστον 1,5 m πρέπει να διατηρούνται από τους πελάτες και τους υπαλλήλους.

֎ Αυστηρός καθαρισμός και απολύμανση των δωματίων, των διαδρόμων και όλων των κοινών χώρων.

֎ Αντιβακτηριακά απολυμαντικά χεριών που τοποθετούνται σε κοινόχρηστους χώρους, όπως λόμπι, χώρος υποδοχής και πρωινού.

Therm Διατίθενται θερμόμετρα λέιζερ στη ρεσεψιόν για τη διεξαγωγή ελέγχων θερμοκρασίας.

֎ Όλο το προσωπικό μας έχει εκπαιδεύσει διεξοδικά τα βελτιωμένα πρωτόκολλα μας, εκτός από την εκπαίδευση σχετικά με τον εντοπισμό συμπτωμάτων γρίπης ή που μοιάζουν με ιούς και ακολουθώντας μια αυστηρή διαδικασία για την αναφορά σε ιατρικό αξιωματούχο. Το προσωπικό θα συνεχίσει επίσης να εκπαιδεύεται σε παγκόσμια πρότυπα υγιεινής.

֎ Δεν επιτρέπεται η είσοδος μη κατοίκων στα δωμάτια

Περισσότερες λεπτομέρειες

֎ Η ελληνική κυβέρνηση έχει καθορίσει πώς η χώρα θα καλωσορίσει τους ταξιδιώτες, θα πραγματοποιήσει τον απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο και θα διατηρήσει όλους ασφαλείς καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν.

֎ Όλοι οι ταξιδιώτες είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν το Έντυπο Εντοπισμού Επιβατών (PLF) τουλάχιστον 24 ώρες πριν εισέλθουν στη χώρα, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το σημείο αναχώρησης τους, τη διάρκεια των προηγούμενων διαμονών σε άλλες χώρες και τη διεύθυνση της διαμονής τους ενώ βρίσκονται στην Ελλάδα .

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για τη διαμονή σας, σας ευχόμαστε μια ευχάριστη και ασφαλή διαμονή!